Annons:

Annons:

Stockholm och Sverige i gemensam satsning

Visit Sweden och Visit Stockholm gör gemensam sak för att stärka bilden av Stockholm och Sverige. Ett femårigt samarbete ska leda till fler internationella besökare.

Syftet med det djupgående samarbetet är att fler utländska turister ska uppleva livsstilen i Stockholm och Sverige, enligt ett pressmeddelande. Ett av målen är att den svenska staden ska vara bland de tio mest populära städerna i Europa för besökare.

– Besöksnäringen växer så det knakar och är en jobbmotor i hela landet. Jag är mycket glad över att Visit Stockholm och Visit Sweden inleder det här samarbetet, det ökar möjligheterna ytterligare för Sverige att attrahera besökare från hela världen, säger närings- och innovationsminister Mikael Damberg i en kommentar.

Marknadsföringen ska rikta sig till en, som det heter, ”nyfiken grupp resenärer som söker unika upplevelser och vill resa till annorlunda platser”.

Visit Sweden och Visit Stockholm kommer att fokusera på de resenärer i målgruppen som är aktiva på digitala plattformar och kan sprida budskap vidare i sina nätverk.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Gruppsäljare till Inca Tours
Sista ansökningsdag:
19 september 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018