Annons:

STS Alpresor investerar 300 Mkr i italienska Cervinia

STS Alpresor ser en växande efterfråga på konferensresor till Alperna. Bolaget har därför de senaste åren satsat 300 miljoner kr i italienska Cervinia, med världens högsta skidåkning, genom att bygga hotell, restauranger och konferensfaciliteter, enligt ett pressmeddelande.

– På Hotel Marmore och Hotel Breithorn, Cervinias äldsta hotell, har vi nyligen investerat nära 200 miljoner kr på renovering och en nybyggd konferensavdelning. Vår investering på över en kvarts miljard i Cervinia ser vi som en början i denna region. När Cervinia/Zermatt byggs ihop med Champoluc/Gressoney/Alagna (Monte Rosa) och bildar världens största och högst belägna skidområde kommer alltfler att välja dessa väder-och snösäkra semestermål, som lockar kvalitetsturism både vinter och sommar, säger Niclas Helgesson, VD på STS Alpresor i ett pressmeddelande.

Att kombinera arbete med fysisk aktivitet såsom skidåkning, vandring och frisk luft blir alltmer populärt. STS Alpresor har över 40 års erfarenhet av att skräddarsy attraktiva konferensprogram som passar alla typer av grupper.

– Idag är det enkelt att ta sig till Alperna. Utmärkta flyg och tågförbindelser gör både större och mindre konferensarrangemang konkurrenskraftiga, både tidsmässigt och prismässigt, avslutar Niclas Helgesson.

Kommentarer är stängda.