Annons:

Fokus på Sverige på Travel News Market

Travel News arrangerar tillsammans med Turistnytt den nya mötesplatsen för svensk besöksnäring på Travel News Market torsdag 8 november 2018 på Stockholm Waterfront. - Detta är en naturligt steg för mässan att arbeta mer med svensk besöksnäring som växer så det knakar, säger vår mässgeneral Andreas Näsman.

Travel News Market har redan efter två år etablerat sig som Sveriges nya mötesplats för hotellkedjor, flygbolag, utländska destinationer och andra aktörer som vill presentera sig för och möta svenska resebyråer, arrangörer och andra intressanta aktörer i Sverige. Enkelt uttryckt den största svenska resemässan för B2B. I år tar man nästa steg när man tillsammans med Turismnytt skapar en mötesplats för aktörer och alla verksamma i svensk besöksnäring – Fokus Sverige.

Fokus Sverige blir en arena för organisationer, myndigheter, företag och andra aktörer i den svenska besöksnäringen  att presentera sig för beslutsfattare och verksamma i svenska destinationer och besöksnäringsföretag, politiker intresserade av denna viktiga basnäring och studenter.

Fokus Sverige kommer att bestå av en kortare seminariedel, möjlighet att ta del av utställarnas utbud, möjligheter till aktivt nätverkande med kollegor från hela Sverige och även möten i Turismnytts nätverksgrupper, varav några kommer att ha sitt första möte denna dag. Dagen avslutas med Travel News Markets stora fest (mer om den senare).

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024