Annons:

Annons:

Sveriges arktiska delar ska locka turister till Sverige

Visit Sweden och Swedish Lapland Visitors Board gör en tvåårig satsning på att marknadsföra den arktiska livsstilen. Målet är att locka fler internationella besökare till Sveriges arktiska delar.

Visit Sweden och Swedish Lapland Visitors Board gör en tvåårig satsning för att locka fler internationella besökare till Sveriges arktiska delar och marknadsföra den arktiska livsstilen: åka hundspann, fiske, vandring och samiska upplevelser bland annat. Under 2016 och 2017 är målet att destinationen Swedish Lapland ska stärkas i Storbritannien, Tyskland, Benelux-länderna, USA och Kina.

– Det finns stora möjligheter att få fler utländska turister att välja Sverige. Destinationen Swedish Lapland är ett starkt och lockande varumärke utomlands, vilket skapar möjligheter att engagera våra målgrupper i exempelvis sociala medier, säger Thomas Brühl, vd på Visit Sweden i ett pressmeddelande.

Sedan 2015 har Swedish Lapland Visitors Board arbetat med projektet Visit Arctic Europe tillsammans med Finnish Lapland Visitors Board och Northern Norway Visitors Board.

– Många av destinationen Swedish Laplands internationella gäster passar på att besöka grannländerna vid sitt besök, och tvärt om. Det gränsöverskridande initiativet ökar både den internationella synligheten och möjligheten att locka fler gäster till hela området, säger Dan Björk, Sveriges projektledare i Visit Arctic Europe i pressmeddelandet.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018