Annons:

Annons:

Telenor slopar roamingavgifter i EU och EES

Telenor slopar roamingavgifter i hela EU och ESS. "Vi vill att våra kunder ska kunna resa så bekymmersfritt som möjligt utan att behöva ändra sina mobilvanor oavsett om man befinner sig i Sverige eller någon annanstans i EU."

Från den 15 juni slipper Telenors privatkunder roamingavgifterna i hela EU och ESS.

– Mobilen ska inte begränsa oss när vi reser. Tvärtom vill vi att våra kunder ska kunna resa så bekymmersfritt som möjligt utan att behöva ändra sina mobilvanor oavsett om man befinner sig i Sverige eller någon annanstans i EU, säger Patrik Hofbauer, vd på Telenor Sverige, i ett pressmeddelande.

Detta innebär att Telenors kunder nu kan roama fritt i 36 länder och geografiska territorier.

– Allt vi gör handlar om att underlätta våra kunders digitala vardag och skapa nya möjligheter att utvecklas. Att vi som första svenska mobiloperatör nu slopar roamingavgifterna i EU och ESS är ett mycket bra och tydligt exempel på detta, säger Patrik Hofbauer.

”Telenor frihet” heter det nya abonnemanget och befintliga kunder måste uppgradera sitt abonnemang till Telenor Frihet för att slippa roamingavgifterna – bindningstiden påverkas inte och har man deras populäraste privatabonnemang kostar det ingenting att uppgradera. Nya kunder får automatiskt ett abonnemang utan roamingavgifter inom EU och EES.

 

2 kommentarer

  1. fred saigne: Det tog tid!!! Svara
  2. TIBORFOTO da iMMORTALIZER: Gäller det även COMVIQ kunder? Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA