Annons:

Annons:

Upptäck Norge från ett fårperspektiv

Visit Norway lanserar en ny kampanj där de utrustar fem får med kameror. Bilderna kommer att läggas ut på Instagram under kontot: @sheepwithaview samt på Visitnorway.com.

I Norge släpps varje år två miljoner får fritt in i de norska skogarna och i bergen, ett sätt att skydda det norska kulturlandskapet. I sommar lanserar Visit Norway en ny kampanj där man kommer att kunna följa fem av dessa fårs vardag på Instagram under användarnamnet @sheepwithaview samt på en sida på Visitnorway.com.

Heidi från Oslo, Erik från södra Norge, Frida från Fjordnorge, Lars från Trøndelag, och Kari från Nordnorge är fåren vars vardag kommer att dokumenteras. Enligt Visit Norway har fåren valts ut med omsorg. De är ”upptäckare som noga har valts ut för sin personlighet och för en unik syn på livet”, skriver VisitNorway i ett pressmeddelande. Heidi beskrivs bland annat som ”en stadsflicka som lever på urban gård i Oslo” och ”Frida är en aktiv utforskare som nå så många mäktiga bergstoppar som möjligt”.

 

 

3 kommentarer

  1. Andreas Näsman: Underbart Noreg! ;) Svara
    • Elinor - VisitNorway: Vi får tacka :-) Svara
  2. Elinor - VisitNorway: Vi får tacka :-) Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019