Annons:

Annons:

Upptäck Norge från ett fårperspektiv

Visit Norway lanserar en ny kampanj där de utrustar fem får med kameror. Bilderna kommer att läggas ut på Instagram under kontot: @sheepwithaview samt på Visitnorway.com.

I Norge släpps varje år två miljoner får fritt in i de norska skogarna och i bergen, ett sätt att skydda det norska kulturlandskapet. I sommar lanserar Visit Norway en ny kampanj där man kommer att kunna följa fem av dessa fårs vardag på Instagram under användarnamnet @sheepwithaview samt på en sida på Visitnorway.com.

Heidi från Oslo, Erik från södra Norge, Frida från Fjordnorge, Lars från Trøndelag, och Kari från Nordnorge är fåren vars vardag kommer att dokumenteras. Enligt Visit Norway har fåren valts ut med omsorg. De är ”upptäckare som noga har valts ut för sin personlighet och för en unik syn på livet”, skriver VisitNorway i ett pressmeddelande. Heidi beskrivs bland annat som ”en stadsflicka som lever på urban gård i Oslo” och ”Frida är en aktiv utforskare som nå så många mäktiga bergstoppar som möjligt”.

 

 

3 kommentarer

 1. Andreas Näsman: Underbart Noreg! ;)
  Svara
  • Elinor - VisitNorway: Vi får tacka :-)
   Svara
 2. Elinor - VisitNorway: Vi får tacka :-)
  Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018