Annons:

Ta en tur med Trump Force One

Donald Trump vill tillbaka till Vita huset. Vägen dit ska vara ”presidentiell” och redan i sitt flygplan ”Trump Force One” försöker han efterlikna Air Force One.

En Boeing 757, kallad ”Trump Force One”, i blått, rött och vitt med hans efternamn i fetstil och guldbokstäver. När Trump reste till Iowa, den viktigaste republikanska primärvalstaten, fick reportrarna som reste med Trump ackrediteringar i guldfärg med texten ”Trump Force One Press Pool”, i sig nästan kopior av de som utfärdades under hans administration. Fast president Joe Bidens Vita husetadministration har sedan dess ändrat resebrickorna till en längre, rektangulär form.

Trumps plan har stora, vita lädersäten, krämfärgade mattor, träpaneler och – på typiskt Trump-manér – gulddetaljer. Planet är utrustat med Wi-Fi, en funktion som reportrar på Air Force One inte har.

Inte långt efter att planet var i luften vinkades reportrar mot fronten av planet, där Trump satt vid ett träbord.

”Jag hoppas att du gillar resandet”, sa Trump. ”Vi har bra Wi-Fi. Du märker det? De säger att det fungerar väldigt bra. Det finns många flygplan som det inte fungerar så bra på.”

Personal som reste med den förre presidenten satt ihop. Det inkluderade Susie Wiles, Chris LaCivita och Brian Jack, triumviratet som leder hans comeback-bud 2024, såväl som långvariga medhjälpare Dan Scavino, Jason Miller och talesmannen Steven Cheung. Trumps tidigare tillförordnade justitieminister, Matt Whitaker, från Iowa, var också ombord.

Strax efter att Trumps plan var på väg från Iowa tillbaka till Palm Beach, gick en flygvärdinna fram med en stor röd och vit hink med KFC-kyckling. Medhjälpare gick fram och tillbaka till planets kök med tallrikar med stekt kyckling, potatismos och makaroner och ost. Till efterrätt serverades kokospaj. 

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024