Annons:

Paret har rest 103 gånger med Rolfs Flyg & Buss

Ingela och Hans gjorde sin första resa samma år, en bröllopsresa till Rhodos. Paret har alltid gillat att resa, men det är egentligen först på senare tid som de börjat resa riktigt mycket. - Man måste passa på så länge man orkar, säger Ingela och ler enligt ett pressmeddelande.

Efter 100+ resor får vi anta att ni minst sagt tycker om att resa med Rolfs Flyg & Buss, vad är det som är bra?

-När man bokar med Rolfs, är allting klappat och klart. Man kan åka direkt från Göteborg, både med buss och flyg. Ofta ingår frukost och middag vilket vi tycker är skönt och bekvämt, framför allt när man är på en aktiv semester. Vi upplever att det är bra priser när vi jämför resor och sedan tycker vi väldigt mycket om resekatalogen. 

Utifrån alla resor ni varit på med Rolfs Flyg & Buss, vilken är favoriten och varför?

-Vi säger ju det att det är svårt att välja en favorit, för alla resor är så unika, men om vi måste välja skulle vi säga Costa Rica. Den resan hade allt vad beträffar natur, djur, fåglar, vulkaner, fantastiska frukter, varma källor, vackra stränder, kaffeplantage, kakao, ja, den hade allt.

Vad är det som gör att just gruppresor är det perfekta resesättet?

-Det är väl det här att det är en viss typ av människor som är med, som gillar att resa. Man har ett gemensamt intresse och har då mycket att prata om. Är man på en cykelsemester har alla ett intresse för att cykla, eller är man i Normandie uppskattar alla i gruppen samma historiska upplevelser man möter där, enligt ett pressmeddelande.

3 kommentarer

  1. Terje Dahl: Är detta något som är skrivet av TN eller en pressrelease från Rolfs? Borde inte det framgå?
    • Travel News: Det borde ha framgått från början, men nu är det tydligt! Vi ber om ursäkt och ska göra allt för att det aldrig någonsin att upprepas.
  2. Rolf: Jag tycker det är fortsatt mycket otydligt.
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024