Annons:

Apollo dubblar kapaciteten till Egypten

Inför kommande vinter mer än fördubblar Apollo sin kapacitet till Egypten från Arlanda och öppnar upp helt nya avgångar från Landvetter. Researrangören förväntas öka antalet resenärer till Egypten med mer än hundra procent – vilket är de största volymerna sedan 2011.

I år sker en stor kapacitetsökning i Egypten både vad gäller flyg och hotell. De svenska resenärerna kommer i år att kunna flyga till Hurghada från Arlanda, Landvetter och Kastrup – och Apollo öppnar upp sju nya hotell och ett nytt resmål. Jämfört med samma period föregående år har Apollo idag tagit emot tre gånger så många Egypten-bokningar.

– Det är fantastiskt roligt att se hur detta spännande resmål återigen växer sig starkt. Här finns verkligen något för alla! Fina och prisvärda hotell med bra standard, härliga stränder, dykning och snorkling i världsklass och fascinerande utflykter, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

2 kommentarer

  1. Malin: Underbart att läsa! Stor sorg för många dock att behöva använda sig av de danska resebyråerna för att ta sig till Sharm el Sheikh fortfarande! Vi är många som hoppas på att de svenska turisterna åter igen ska få ta del av även den fantastiska destinationen igen!
  2. Ewa lind: Hoppas att ni börjar med resorna tidigare än mitten av oktober och kör längre än april. Vi är många som vill åka då.