Annons:

Avis partnar upp med svenska startup-bolaget Northe

Sedan 2020 har Avis Sveriges kunder varit garanterade en miljöbil vid bokningstillfället genom initiativet GoGreen. Nu lanserar hyrbilsföretaget ett samarbete med det nylanserade svenska bolaget Northe, för att sänka trösklarna ytterligare och göra det enklare för kunden att välja en elbil, enligt ett pressmeddelande.

”Med Avis har vi dessutom kunnat integrera betalningssystemet för att göra det så enkelt som möjligt för kunden”

– Avis Sverige har legat i framkant när det kommer till att snabbt ställa om till en mer elektrifierad hyrbilsflotta och idag har vi till största delen laddningsbara bilar. Samtidigt har räckviddsångest blivit ett återkommande begrepp. Framför allt om det är första gången man kör en elbil kan ruttplanering och laddning kännas som en utmaning. Samarbetet med Northe löser det problemet och gör att våra kunder kan fokusera helt på det roliga med resan, säger Andrew Smith, chef för Avis i Sverige och Danmark.

– Northe är lösningen för alla som är trötta på att leta laddstationer och klura ut vilken betalningslösning som funkar vart. Vi planerar din laddning och du fokuserar bara på vart du är på väg. Med Avis har vi dessutom kunnat integrera betalningssystemet för att göra det så enkelt som möjligt för kunden, vilket bidrar mycket till helhetsupplevelsen. Vår förhoppning är att detta ska innebära att fler ska våga ta steget till att testa köra elbil, säger Tamas Hess, medgrundare av Northe i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024