Annons:

Lars Olsson är ny VD för Bengt-Martins AB

Lars Olsson tillträdde den 1 april 2022 tjänsten som VD för Bengt-Martins AB i Karlstad. Lars är väl förtrogen med verksamheten då han arbetat i bolaget i olika befattningar sedan 1990. I och med Lars tillträde sluts cirkeln eftersom han är son till en av grundarna av Bengt-Martins på 1960-talet; Martin Olsson, enligt ett pressmeddelande.

”Det är viktigt att Bengt-Martins åter uppfattas och drivs som ett familjeföretag med gedigen  kunskap och personlig service, säger Joel Lindeman som representerar nya ägarna Magic  Carpet Group. Där fyller Lars en viktig roll och vi är övertygade att han är rätt person att leda  Bengt-Martins in i framtiden för att uppnå våra ambitiösa målsättningar.” 

”Det känns skitkul att leda Bengt-Martins in i nästa era, säger Lars Olsson i ett pressmeddelande. Resebranschen är som  bekant inne i en stor och nödvändig förändring och vi har redan startat arbetet för att möta  marknadens nuvarande och framtida krav och behov. Nya system och mer ändamålsenliga  lokaler är på plats och nu börjar rekryteringen av ytterligare kompetens inom försäljning och marknad. Närmast söker vi en ansvarig för vår kryssningsverksamhet; Cruise Market, samt medarbetare med fokus på digitala kanaler.” 

  • Bengt-Martins AB marknadsför och säljer fjällsemester på 24 orter i Sverige och Norge samt  kryssningar under varumärkena Cruise Market och Hurtigruten.  
  • I Magic Carpet Group finns även OLKA Sportresor AB som är en av Sveriges ledande  researrangörer för träningsläger och cuper inom de stora sporterna samt biljetter till alla stora  ligor och idrottsevent runt om i världen. Magic Carpet avser att växa genom förvärv och skapa  en grupp av specialiserade företag som är ledande i sina segment inom resor och upplevelser. 
  • Följande bolag och varumärken ingår i Magic Carpet Group: 
  • Bengt-Martins AB Hyttespecialisten Cruise Market OLKA Sportresor AB OLKA Express Padelresan.com

4 kommentarer

  1. Åke Andersson: Äntligen Lars! Det här bli bra.
  2. Roy: Lycka till, Lars, härligt!
  3. Eva Moen: Grattis Lars och grattis till Magic Carpet Group:-)
  4. Bob Jensen: Stort GRATTIS Lars.
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024