Annons:

Rolfs Flyg & Buss in i Norge – ska nå en miljard i omsättning

Rolfs Flyg & Buss meddelar nu att de har lanserat i Norge genom varumärket Rolfs Reiser. Expansionen till Norge har lång tid varit planen för Rolfs Flyg & Buss internationella expansion. Med pandemins slut och ett starkt år i ryggen är tajmingen för den expansionen nu helt rätt enligt bolagets VD, Emanuel Karlsson i ett pressmeddelande.

Under året har Rolfs Flyg & Buss anordnat över 4000 gruppresor med 120 000 resenärer till över 450 resmål i världen.

– Gruppresor har bevisligen visat sig vara uppskattade hos våra svenska kunder och vi är övertygade om att detta koncept passar minst lika bra på den norska marknaden, säger Emanuel Karlsson, VD på Rolfs Travel Group.

Emanuel Karlsson, VD på Rolfs Travel Group.

Förväntningarna är höga när Rolfs Flyg & Buss nu testar marknaden för första gången utanför Sverige. Man ser fram emot att erbjuda den norska marknaden samma produkt som på den svenska; gruppresor över hela världen såsom äventyrsresor, mat- och vinresor, cykelresor, vandringsresor och kryssningar med reseledare.

Lanseringen av Rolfs Reiser markerar en utveckling för företaget och dess närvaro på den skandinaviska marknaden. Bolaget ser ljust på framtiden i resebranschen och gör ett rekordår sedan bolaget startades 1975 med mål om att nå miljarden. Förra året omsatte man 514 miljoner och tjänade 1,6 på sista raden.

En kommentar

  1. JB: Glöm inte momsen nu ...