Annons:

Här är de nominerade till Bästa mötesanläggning i Uppland

Här är de nominerade till Wilhelmina Skoghpriset i kategorin "Bästa mötesanläggning" i Uppland. Den 16 mars på Travel News Business Forum 2022 Uppland berättar vi vem som vinner.

Kategori: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

Scandinavian XPO, Arlanda.

I denna företagsamma miljö blir du och din verksamhet garanterat kreativa. Er granne är det minst sagt spännande Arlanda som blir en lekfull energiboost till vardagsmötet! Här insuper ni ett nordiskt tema med natur och landskapsdjur i fokus. Mötesytorna består av så mycket som 15 konferenslokaler samt 3 stora eventhallar. Totalytan för mötesplatsen Scandinavian XPO är hela 40 000 kvm och innehåller stora evenemangs- och eventhallar, konferenslokaler, restauranger och aktiviteter samt hotell.

Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala.

Stiliga och rymliga lokaler mitt i Uppsalas stadskärna! Här är det både vackert och modernt och sammankomsten får minst sagt lite extra sting.

Norrlands Nation Fest och Konferens, Uppsala. 

Som en godispåse till mötesanläggning – här är du på en herrgård fast mitt i Uppsala City! En väldigt trevlig konferens eller fest med andra ord. Nationens nya sal rymmer upp till 180 gäster och i de mindre lokalerna får det plats 76 personer.

Elite Hotel Academia, Uppsala.

Ytterst fräscha möteslokaler som tar sammankomsterna till en ny nivå. Det ska vara roligt, kreativt och bekvämt att både vara på och hålla i möten! Plus i kanten för det otroligt centrala läget. Lunch kan avnjutas i någon av hotellets restauranger. 

Clarion Hotel Gillet, Uppsala.

Konferenslokaler i mycket god form. Centralt beläget på ett av Uppsalas trevligaste hotell! Varva gärna ner i Selma City Spa eller i hotellets trevliga bar.

Sigtunahöjden, Sigtuna.

Drivs du och ditt företag av en naturmiljö för att vara i bästa form? Denna aura bringar helt klart ny energi för vilken sammankomst som helst! Koppla av i någon av bubbelpoolerna efter en lång dag. Även om det är svårt att tro så ligger civilisationen vid namn Arlanda endast en 15 minuters bilresa bort!

Här är hela programmet och anmälningslänk.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.