Annons:

Inför #TNM2021: Nya innovativa lösningar för reseindustrin

Teknikbolaget Snowfall är en av hundratalet företag som deltar på Travel News Market på torsdag på Stockholm Waterfront. Här berättar produktchef Philip Saxholm om vad de kan erbjuda reseindustrin.

Varför ska Snowfall vara med på Travel News Market den 11 november?

Vi på Snowfall älskar att resa och brinner för att skapa revolutionerande tekniska lösningar för branschen – såväl för operatörer, återförsäljare som övriga partners och alltid med slutkunden i fokus. Vi ser fram emot att få träffa likasinnade som delar vår passion, och tillsammans diskutera hur vi skapar förutsättningar för ett mer effektivt och värdeskapande ekosystem för resande framöver.

Vem på mässan vill ni helst träffa?

Operatörer, återförsäljare och partners inom resebranschen som har idéer om hur de vill utvecklas och söker efter en kommersiell och teknisk partner för att realisera sin vision.

Berätta om situationen för er just nu?

Snowfall har utvecklat kommersiella och tekniska lösningar för reseindustrin i över 15 år med erfarenhet från samtliga vertikaler som flyg, tåg, buss och färja på global nivå. Vi på Snowfall har mångårig branscherfarenhet och jobbar nära våra kunder för att hitta lösningar på problem – snarare än att erbjuda färdiga one-size-fits-all produkter. Vi förstår den påverkan Covid har haft på aktörerna i sektorn och kan erbjuda en kommersiell modell som passar under rådande omständigheter.

Nåt mer ni vill säga?

Snowfall jobbar ständigt med nya innovativa lösningar för reseindustrin och fokuserar just nu  att utveckla nästa generations plattform för att knyta ihop ekosystemet av operatörer, återförsäljare och partners vad gäller modern distribution av resor och relaterade tjänster och produkter.

Namn: Philip Saxholm

Titel: Produktchef

Familj:Fru och tre barn

Bor: St Albans strax norr om London i Storbritannien

Senaste resa: Algarvekusten i Portugal

Reser jag aldrig utan: Solglasögon

Favorithotell: ”The Ned”

Favoritreseapp: Alla appar baserade på Snowfalls Junctionteknologi

Flygbolag som jag åker helst med: Inom Sverige flyger jag gärna med BRA eftersom de ligger på framkant kring miljötänkande inom flygsektorn och ska jag flyga längre ut i världen är Emirates ofta ett bra alternativ med deras globala nätverk

Favoritdestination: Älskar Thailand för människorna och maten

Min drömresa: Safari i Sydafrika

Detta vet vi inte om dig: Jag har varit kommersiell pilot

Varmt välkommen till Travel News Market den 11 november. Det är gratis att gå som besökare:

HÄR ANMÄLER DU DIG!

Vill ditt företag synas på mässan: Klicka här

Och här bokar du din festbiljett.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss på tnm@travelnews.se.

Kommentarer är stängda.

FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022
Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022