Annons:

British Airways premierar Londonresenärer utan incheckat bagage

British Airways lanserar nya billigare flygbiljetter för resenärer med endast handbagage till London Heathrow och London City.

Tidigare i år testade British Airways modellen till och från Gatwick. Nu är det London Heathrows och London Citys tur. De nya biljetterna gäller mellan Heathrow och nio destinationer: Stockholm, Amsterdam, Barcelona, Paris (Charles de Gaulle och Orly), Rom, Rotterdam, Glasgow och Edinburgh. Från London City gäller de för flyg till och från Stockholm, Amsterdam, Edinburgh och Glasgow.

– Biljetter för resande med endast handbagage har visat sig vara mycket populärt bland våra resenärer på Gatwick, så nu introducerar vi även dessa lägre biljettpriser på nio kortare linjer från Heathrow och London City. Att Stockholm är en av dessa linjer är ett självklart val, eftersom Stockholm är en viktig destination för oss på British Airways. Om de nya biljetterna visar sig vara lika framgångsrika på dessa nya linjer, så planerar vi att rulla ut dessa biljetter över hela vårt nät av kortdistanslinjer, säger Peter Rasmussen, Nordeuropachef på British Airways.

 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024