Annons:

Annons:

Haymarket nominerat till Best Urban Hotel 2016

Haymarket by Scandic har som enda nordiska hotell nominerats till livsstilsmagasinet Wallpaper Magazines pris Best Urban Hotel.

– Wallpaper är ett av de mest tongivande magasinen i världen och att bli nominerad känns som en vinst i sig. På Haymarket vill vi verkligen bredda vad en hotellupplevelse ska innebära, både sett till design och till händelser och event på hotellet, säger Lars Sandberg, hotelldirektör på Haymarket

Haymarket är tillsammans med 36 andra hotell världen över nominerat till Best Urban Hotel 2016. Hotellen har valts ut baserat på sin förmåga att ”skapa en destination och en personlig hotellupplevelse som liknar ett hem. Något som är viktigt i dagens uppkopplade, globala värld.”

Juryn består av utvalda globetrotters från hela världen och vinnaren utses i Wallpapers decembernummer som kommer ut den 10:e november.

En kommentar

  1. Pingback: På resande fot - Höstiga oktober! -

Välkommen att kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av redaktionen. Kommentarer som kan anses vara olagliga, avviker från ämnet eller inte håller en god ton kommer att avpubliceras.

Sunbirdie söker golfresesäljare!
Sista ansökningsdag:
30 October, 2017
RK Travel Group söker medarbetare till flygavdelningen
Sista ansökningsdag:
27 October, 2017
ICEHOTEL söker säljare
Sista ansökningsdag:
09 November, 2017
Projektledare till Scanworld Conference & Events
Sista ansökningsdag:
03 November, 2017
Affärsresesäljare till Lingmerths Resebyrå i Göteborg
Sista ansökningsdag:
01 November, 2017
På nytt jobb