Annons:

Ikea och Nobis bygger tälthotell utanför slottet

Inför det kungliga bröllopet skapar Nobis Hotel och Ikea ett tälthotell intill Stockholms slott. På mindre än fem timmar var samtliga tält fullbokade.

Mitt i uställningen Ikea Tillsammans på Skeppsbron invigs ett helt nytt hotell, Camp Tillsammans. Den 6 till 20 juni  är hotellet öppet och det är redan fullbokat.
 
Camp Tillsammans består av tält i olika storlekar, alla med unika och kreativa interiörer, designade av Ikeas heminredare. Inget tält kommer att vara det andra likt, men alla har Ikeas Sultan-sängar. Som vanligt på hotell ingår handdukar och lakan i rumspriset, men gästerna här får ta med sig dem hem.
 
Hotellet kommer att drivas av Nobis Hotel.
– På Camp Tillsammans kommer vi att ha dygnet runt-bemannad reception som kan hjälpa till med allt från turisttips till tandborstar. Frukosten serveras som room service i en härlig picknickkorg som står utanför tältdörren på morgonen. Campen vid kajkanten kommer att vara helt inhägnad och bara för hotellets gäster. Här bygger Ikea upp såväl en lekplats för barnen som en liten strandklubb med sköna solstolar för de vuxna, säger Claes Anerud, vd på Nobis Hotel.
 
Hotellet har elva tält av olika storlekar, från tre till tio bäddar. Vattentoaletter och duschar finns på en gemensam och priserna håller Ikea-nivå med 199 kronor för det minsta tältet.

Kommentarer är stängda.

Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024