Annons:

Annons:

Temadag om hållbar turism i Stockholm

Flygets klimatpåverkan, resebranschens ansvar och turismens intäktsfördelning. Det är några av frågeställningarna som ska diskuteras på en temadag under rubriken Turism, resor och hållbar utveckling 28 januari i Stockholm.

Temadagen vänder sig aktörer och medarbetare inom turism-, rese- och hotellindustrin samt turismstudenter och innehåller såväl inspirerande föredrag, diskussioner och debatter.
Initiativtagare till dagen är Frans Schartaus Handelsinstitut och TRAC Travel Academy.
– Ett heldagsseminarium om ekoturism och hållbar turism kommer inte en dag för tidigt. Detta borde vi gjort för länge sedan och jag hoppas uppslutningen blir god. Det finns mycket vi kan göra tillsammans för att göra världen till en bättre resevärld, säger Klas Wallin i Afrikaarrangören JK Safari´s, som är en av branschföretagen som står bakom arrangemanget.
Även bland andra Äventyrsresor, Apollo, Malmö Aviation, Svenska Ekoturismföreningen och Fair Travel delar med sig av idéer och praktiskt arbete runt miljö- och hållbarhetsfrågor under dagen.
Travel News är mediepartner för temadagen. Moderator för dagen är Jennie Dielemans, journalist och författare till Välkommen till paradiset.
– Det är hög tid att hållbar på riktigt letar sig in i vårt resande, säger hon.
Temadagen äger rum på Quality Hotel Globe och kostar 595 kronor exkl moms. I priset ingår lätt lunch. Anmälan sker senast 12 januari. För att anmäla dig, klicka här:

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.