Annons:

Annons:

Airtours startar resor till Algarve

Södra Portugals milda klimat lockar många soltörstiga till Algarves långa kuststräcka. De charmfulla kuststäderna och pittoreska omgivningarna tillsammans med superba sandstränder gör vistelsen här minnesvärd.

Västra Algarve bjuder på sceniskt landskap med dramatiska klippor och grottor i sandsten medan östra Algarves stränder är långsträckta och flackare. Lagos och Albufeira är städer med historiska lämningar, romantiska kullerstensgator och magnifika sandstränder. Olhao och Tavira är lite mindre med en mer avslappnad atmosfär. Vilamoura bjuder på lyxigare resortkänsla och är ett paradis för golfare. I Portimao njuter du av det lokala portugisiska vardagslivet med närhet till stränder av absolut toppklass. Gemensam nämnare för dem alla är de gastronomiska upplevelserna där fisk och skaldjur är huvudingrediensen.

– Reser du med Airtours har du många valmöjligheter längs Algarvekusten, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.