Annons:

Annons:

Därför är Malta med på Travel News Market

Den 5 november i år kör vi Travel News Market som vanligt på Stockholm Waterfront Congress Centre. Men det blir ett corona-säkert event med bara förbokade möten och väldigt mycket handsprit. En av utställarna är Malta. Här berätta Värmlandspatrioten Helene Hofverberg om varför de är med och läget på Malta just nu.

Boka in mig på Travel News Market HÄR!

Varför ska Malta vara med på Travel News Market den 5 november? 
Det är en viktig mötesplats där vi får möjlighet att träffa samarbetspartners och kollegor i branschen. Med rådande världsläge är det också extra viktigt att kunna mötas fysiskt. Reseindustrin är ju den mest sociala branschen som finns, vi är som gjorda för att mötas ”face to face”.

Vem på mässan vill ni helst träffa? 

Produktansvariga på resebyråer och flygbolag. De som säljer och paketerar resor.

Berätta om läget för turism i Malta just nu?

För svenskar gäller karantän vid inresa och UD avråder fortsatt till resor till Malta på grund av det. Malta har i stort klarat pandemin bra och deras åtgärder för att begränsa smittspridningen har hyllats av bland andra WHO. Den dag det blir möjligt för svenskar att resa till Malta igen, så kommer de kunna uppleva ön på ett säkert sätt. Malta införde tidigt omfattande säkerhetsrutiner och kvalitetssäkringar för att säkerställa att alla hotell, restauranger och sevärdheter lever upp till strikta hygienkrav.

Ni har ju varit på mässan många gånger. Varför?
Det är den största mässan i sitt slag i Sverige och en viktig mötesplats för branschen. Det är viktigt att synas och ta tillfället i akt att träffa partners. Resebyråerna och flygbolagen är vår förlängda arm och helt avgörande för turismen till Malta.

****

Helene Hofverberg

Namn: Helene Hofverberg
Titel: Nordisk representant för Maltas Turistbyrå
Familj: Man och två barn (11 & 14 år)
Bor: Solhem, Spånga utanför Stockholm
Senaste resa: Senaste utlandsresan var till Las Vegas i februari, kanske i grevens tid…. Sommaren har vi spenderat i vårt sommarhus i Värmland, samt besök familj och vänner i Västerbotten och Bohuslän. Vi brukar spendera somrarna i Sverige, svensk sommar är ganska oslagbart.
Reser jag aldrig utan: Pass och telefon (går alltid ”bananas” med kameran och kommer hem med hundratals bilder….)
Favorithotell: Jag älskar att bo på mindre, familjära hotell och gärna i egen villa. På ön Gozo, som är en systerö till Malta, finns prisvärda, charmiga Farmhouses med egen pool till exempel.
Favoritreseapp: Google Maps och flygbolagsappar för incheckning och reseinformation.
Flygbolag som jag åker helst med: Det bolag som tar mig snabbast och enklast till önskad destination.
Favoritdestination bortom min egen: Oj, har så många. Har haft fördelen att få uppleva många olika destinationer under mina år på Related. Men en av dem är Jamaica, det är en av de mest genuina destinationer jag besökt.
Min drömresa: Det finns många destinationer jag drömmer om att få uppleva. Just nu ser jag fram emot Portugal med familjen – en resa som var planerad till i juni men fick skjutas upp ett år.
Detta vet vi inte om dig: Jag är Värmlandspatriot (börjar gråta så fort jag hör Värmlandsvisan) och jag älskar skidåkning.

Boka in mig på Travel News Market HÄR!

Kommentarer är stängda.

Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.