Annons:

Annons:

Nu lyfter Vings första flyg till Kanarieöarna

Lagom till höstlovet nästa vecka drar Ving igång årets vintersäsong till Kanarieöarna. Med ett omfattande trygghetspaket och nya säkerhetsrutiner på plats går de första avgångarna till Gran Canaria från Stockholm och Göteborg nu på lördag, den 24 oktober. På söndag lyfter det första flyget till Teneriffa, från Arlanda, enligt ett pressmeddelande.

Smittotalen för Kanarieöarna har haft en nedåtgående kurva av Covid-19-fall den senaste tiden och är nu nere på 81 per 100 000 invånare*. På plats har en rad olika insatser vidtagits för att hålla nere smittspridningen och myndigheterna på Gran Canaria bjuder nu även alla turister på en extra Covid-19-försäkring som täcker extra kostnader om man mot förmodan skulle insjukna på plats. Allt för att besökare ska känna sig trygga och säkra.

– Årets säsongspremiär är på grund av rådande läge något senarelagd, men vi är glada över att vi nu kommer igång inför höstlovet. Höstlovsflygen är populära och vi ser som vanligt att det är våra fantastiska koncepthotell Sunwing, Sunprime och O.B.C. som är mest populära. Inför vintersäsongen fortsätter vi med våra utökade säkerhetsrutiner på både flyg, hotell och transferbussar och bjuder på generösa av- och ombokningsvillkor sedan tidigare i år. Allt för att våra gäster ska känna sig trygga att både resa och boka med oss, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Roggan: Och varför skrev tidningen inte att Apollo's 3 flyg startade helgen innan?

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.