Annons:

Annons:

Ving satsar på träningsresor i vår

I samarbete med ICA, Friskis & Svettis och En Svensk Klassiker satsar Ving på fyra träningsresor i april som innehåller träning och inspiration för hur man kan leva hälsosamt samt komma igång med eller förbättra sin vardagsträning, enligt ett pressmeddelande.

– De bästa veckorna på året kan för vissa vara sol, bad och lata dagar. För andra handlar det om att kombinera ledigheten med både avkoppling, träning och hälsa. Vårens träningsresor är extra spännande med experter inom mat, träning och hälsa från ICA, Friskis & Svettis och En Svensk Klassiker som bjuder på kunskap och aktiviteter för både nybörjare som vill komma igång med träningen samt för mer träningsvana deltagare som vill höja sig till en ny nivå, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving i ett pressmeddelande.

En Svensk Klassikers erfarna coacher håller i temadagar med fokus på simning, cykling och löpning. Man kan lära sig att crawla och träna teknik för cykling och löpning. Allting sker på tre olika nivåer så att alla kan vara med oavsett om man är nybörjare eller vill avancera sin träning.

Under veckan kommer Friskis & Svettis att bjuda på ett brett träningsprogram där man kan välja mellan pass som; Core, Flex, Yoga, Jympa, Dans fusion, Dans explode, Modus. En stor del av träningen kommer att ske utomhus, på stranden nedanför hotellet eller på hotellets härliga takterrass med fantastisk utsikt ut över havet. Det finns träningspass för alla nivåer – från nybörjare till träningsvana deltagare.

Ida Jordansson
Holistic Training with Springtime, Mallorca
Do not use for Waterfront when grouptraining is on the roof, this is only for special sports events/ training trips.

Med på resan finns också ICA med två dietister som kommer bjuda på inspirerande föreläsningar om mat och hälsa. De lär ut vad vi ska göra för att stärka våra egna friskfaktorer och hitta rätt i balansen mellan mat och träning för att främja både prestation och välmående. Varje eftermiddag bjuds det också på mellanmål och small talks med experterna om mat och hälsa.

En kommentar

  1. Jessica: Fantastiskt. Ska bli spännande att de programmen.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.