Annons:

Annons:

Amadeus, Elavon och Mastercard förenklar hur resebyråer betalar flygbolagen

Amadeus virtuella plånbok för resebyråer, B2B Wallet, har fått ett nytillskott i form av Partner Pay, enligt ett pressmeddelande.

Först ut är Thai Airways som tillsammans med Select Travel i Sverige använder Partner Pay för att hantera och förenkla hela betalningsflödet till flygbolaget. Den pågående försöksperioden har redan visat på minskade kostnader och hantering för dessa transaktioner.

Den nya automatiserade betalningslösningen innebär, enkelt uttryckt, att Amadeus står för betalningsplattformen, Mastercard står för de virtuella korten och Elavon säkerställer att flygbolag som Thai Airways kan acceptera betalningar från olika aktörer som ingår i Mastercards globala nätverk.

Resebyråers hantering av leverantörsbetalningar är idag ofta komplexa och kostsamma, i både tid och pengar. Hanteringen omfattar bland annat risk, optimering av betalningssätt, olika valutor, bevakningar och avstämningar. Amadeus B2B Wallet Partner Pay förenklar och hjälper resebyråer att optimera och hantera sina leverantörsbetalningar på ett säkert, effektivt och lönsamt sätt.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.