Annons:

Annons:

BRA första flygbolag med klimatkompenserade flygresor hos jämförelsesajten

Nu lanserar jämförelsesajten Flygresor.se visning av klimatkompenserade flygresor direkt vid sökning, enligt ett pressmeddelande.

BRA är första flygbolaget att listas av Flygresor.se, eftersom BRA är det enda flygbolaget som klimatkompenserar fullt ut för alla resenärer. BRA kompenserar för ALLA bolaget utsläpp, inte bara resenärernas.

Flygresor.se visar och listar nu dels de flygbolag som klimatkompenserar för sina resenärer och dels när en resebyrå ger möjlighet att köpa flygbiljetter som är klimatkompenserade, där det ingår i slutpriset.

BRA har för Flygresor.se redovisat sina utsläpp och sin köpta klimatkompensation, vilket är ett krav från jämförelsesajten.

Flygresor.se skriver i sitt pressmeddelande att ”I de fall där flygbolagen kan visa data som visar att klimatkompensation sker för resenärerna så tas det med i Flygresor.ses uträkning av utsläpp för flygresan. Ett sådant första exempel är flygbolaget BRA som klimatkompenserar för alla resenärer.”

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA