Annons:

Annons:

De vill revolutionera sälj och inköp i reseindustrin

Nordic Bench ingår ett samarbete med AreaChica AB som har utvecklat en digital plattform där inköpande företag med några få klick får access till de säljande företagen av tjänster och produkter inom rese- och mötesindustrin, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är mycket stolta och glada över att få vara en exklusiv partner med ansvar för AreaChicas nya digitala plattform med inriktning på rese- och mötesindustrin. Det känns fantastiskt att få vara med och utveckla den bransch som vi har varit en del av i snart trettio år. Digitaliseringen av de mycket kostnadstunga processerna för såväl säljande som köpande företag kommer att revolutionera branschen för alltid, säger Jan Borg VVD för Nordic Bench i ett pressmeddelande. 

AreaChica är en digital marknadsplats för att köpa och sälja professionella tjänster. Som köpande företag får du kostnadsfri tillgång till kategoriinsikter, upphandlingsunderlag, inspiration, komplett information om branschens leverantörer och deras produkter och tjänster med stöd genom hela köpprocessen. Som säljande företag når du kvalificerade inköpare utan kostnadstunga säljavdelningar! 

– Det är en stor ära för oss att få till ett samarbete med en så kompetent och etablerad aktör som Nordic Bench. Att tillsammans kunna erbjuda en paketering där vi kan erbjuda allt som köparen och säljaren behöver för att kunna göra digitala affärer känns fantastiskt roligt. Ett extra plus är att vi delar synen på affärer och att vi båda drivs av att göra något bra för våra kunder och hela industrin som just nu genomgår en tuff period, säger Ola Lindewald, VD för AreaChica i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.