Annons:

Annons:

RES TV störst i Sverige

RES TV har på sina fem första månader setts av över 1,5 miljoner tittare, vilket gör kanalen till den mest sedda resekanalen i Sverige.

– Vi har lyckats mycket bra med att lansera RES varumärke i rörlig bild och tittarsiffrorna bekräftar att vi är på rätt väg. Tajmingen att lansera en RES TV kanal anpassad för mobiler och läsplattor är helt rätt i tiden, säger Nils Norberg, vd på RES.

Under den första säsongen av RES TV, som lanserades i höstas, var bland annat reseproffset Hans Fahlén, operasångaren Rickard Söderberg och Let’s Dance-aktuella Magdalena Forsberg programledare och reseledare. Produktionsbolag är Art & Bob Network.

Via samarbetspartnern Tvodster så distribueras RES TV på Tvodster.com, ComHem Play samt Boxer Play. ComHem och Boxer är Sveriges största leverantör av bredband och TV. Samtliga program finns också på res.se/tv.

Säsong 2 till hösten

Totalt filmades nio destinationer vilket gav 27 episoder där man bland annat har kunnat titta på när Magdalena Forsberg vandrar bland storslagna bergstoppar i Alperna eller när Hans Fahlén smakar sig igenom pilsnerns historia i Prag, eller när Richard Söderberg tillverkar sin egen klocka i Schweiz. Säsong 2 av RES TV planeras nu till hösten 2019 och för publicering under höst/vinter 2019.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA