Annons:

GRAND TRAVEL AWARD, 23 februari 2023, Stockholm

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 29 gånger och återigen så har vi glädjen att meddela att vi ännu en gång kan vara i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande middag och fest. Det var 31 år sedan vi startade men detta blir 30.e gången eftersom vi hade paus under pandemin.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken. 

Vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning bland Sveriges affärs- och privatresenärer samt de anställda på landets resebyråer. Det aggregerade resultatet i dessa tre grupper blir vinnaren av Grand Travel Award 2023.

Årets program är inte helt klart än, men tre talare är redan bokade:  Mattijs ten Brink, vd på Sunweb, Johanna Danielsson, Kairos Future, Andreas Wallström på Swedbank.

Fler talare presenteras inom kort.

När: Torsdag 23 februari, 2023
Tider: Heldagsbiljett från kl 15:00, kvällsbiljett från kl 18:00
Var: Vinterträdgården, Grand Hotell, Södra Blasieholmshamnen 8, ingång till höger om hotellets huvudentré.

Biljettpriser 2023

Seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt. Boka din heldagsbiljett

Gala (695:- + moms)
Du får (från kl 18.00), gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett

Björn Ulvaeus intervjuas på Grand Travel Award

Årets Grand Travel Award leds av Tareq Taylor

Här är alla reseföretag som kan vinna Grand Travel Award

Program
14:30

 

Dörrarna öppnas, adress: Grand Hötel, Södra Blasieholmshamnen 8 (till höger om hotellets huvudentré). Kom gärna i god tid för att hinna hänga av dig ytterkläder och för att få din namnbricka (sorterade utifrån efternamn).
15:00

Travel News studio, del 1


Moderator: Viggo Cavling

15:10

Travel News chefredaktör Viggo Cavling intervjuar Björn Ulvaeus.

15:40

Andreas Wallström på Swedbank berättar om det ekonomiska läget i Sverige och världen 2023.

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank. Andreas har tidigare varit chefsanalytiker på Nordea, och har tidigare haft ett flertal seniora positioner och expertuppdrag, bland annat vid Finansdepartementet och EU-kommissionen.

Avdelningen för makroanalys ansvarar för all global, regional och nationell makroanalys på Swedbank. Teamet består av seniora och kunniga experter, och står bland annat bakom Swedbank Economic Outlook (SEO); en kvartalsvis konjunkturrapport med fokus på makroanalys av de nordiska och baltiska länderna, den globala ekonomin och med en fördjupad analys av aktuella marknadsteman.

16:15

Paus

16:30

Travel News studio del 2

16:40

Mattijs ten Brink - CEO - Sunweb Group | LinkedIn

Mattijs ten Brink, vd på Sunweb, berättar om sina planer för Nordens reseindustrin.

Sunweb Group är en av Europas största researrangörer driver flera varumärken på sju internationella marknader – i Nederländerna, Belgien, Danmark, Sverige, Frankrike, Storbritannien och Tyskland. På Sunweb Group har man ambitionen att bli den ledande digitala semesterexperten.

- Vi ska göra detta genom att fortsätta utveckla distinkta digitala varumärken som sticker ut och skapar personliga och unika minnen, tillsammans med våra partners.

17:00

Johanna Danielsson, Kairos Future, tittar in i framtiden.

Johanna Danielsson är Senior Partner och vVD för Kairos Future. Hon har mer än 20 års internationell erfarenhet av forsknings- och konsultverksamhet, en magisterexamen från universitetet i Kiel och är certifierad managementkonsult. Johanna är medlem i World Tourism Organization (UNWTO) Panel of Tourism Experts, i det europeiska forskningsnätverket Tourist Research Center (TRC) samt i vetenskapliga rådet för det tyska forskningsinstitutet N.I.T. där hon tidigare var vVD.

17:45

Mingel och fördrink

18:00

Kvällsgäster anländer, fördrink i vackra Spegelsalen

20:15

Middag och fest i Spegelsalen

19:00

Grand Travel Award startar i Vinterträdgården

Biljettpriser 2023

Biljetter kommer att kunna bokas inom kort!

Heldagsbiljett med seminarium samt Gala (1695:- + moms)
Du får, (från kl 15.00) seminarium , gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din heldagsbiljett

Kvällsbiljett med gala (695:- + moms)
Du får gala med prisutdelning, middag med ett glas vin, öl eller alkoholfritt.

Boka din kvällsbiljett

När: Torsdag 23 februari, 2023
Tider: Heldagsbiljett från kl 15:00, kvällsbiljett från kl 18:00
Var: Vinterträdgården, Grand Hotell

Mycket välkomna
/Team Travel News

Partners