Annons:

Mot framtidens rese-  och mötesindustri

Travel News Business Forum 2023 är ett regionalt event och en gala med syfte att lyfta rese- och mötesindustrin. Det gör vi genom att samla alla ledande personer inom turism, hotell, möten, event och resande en eftermiddag. Välkomna är också industrins viktigaste kunder i form av konferensbokare, eventarrangörer och Travel Managers. Och förstås centrala leverantörer från taxibolag via vinimportörer till IT-system. 

Genom att ha alla viktiga stakeholders i en region under samma tak vill vi lägga en grund för bättre affärer för alla inblandade. Enligt devisen, det är först när du tittat någon i ögonen som du vet om du vill göra affärer med vederbörande. Vi vill samla alla runt runda bord och på sätt maximera nya och gamla kontaktytor.

Vårt event är en mötesplats 360 grader, en mässa, workshops, seminarier och avslutas med en prisutdelning och mingel. Från scenen blir det både inspiration om reseindustrin och viktiga siffror om vad det kostar att bo på hotell och arrangera en konferens.

Årets tema är mot framtidens reseindustri. Vad är på gång inom resande och hospitality? Och hur man bokar och betalar en resa i framtiden? Reseindustrin var en av de första att digitaliseras, men nu vill många aktörer ta nästa steg. Att skapa en resa eller konferens ska vara lika enkelt som att göra en spellista i Spotify och dela den med sina kompisar eller med hela världen. Och hur kommer vi att resa i framtiden när höga krav på hållbarhet är lika självklart om säkerhetsbälte i bilen?

Moderator Viggo Cavling

Viggo Cavling är chefredaktör för Travel News sedan februari 2018. Han har tidigare varit chefredaktör affärstidningen Resumé och verksam inom media sedan tidigt 90-tal. Med stor energi och mycket humor leder han dagen och kvällen på Travel News Business Forum. 

Keynote speakers:

 

Johan Johander,

Johan Johander, Benchmarking Alliance

Vilken destination i Sverige har bäst på att locka gäster och till vilken kostnad? Rapport om svensk turism och attraktionskraft. Benchmarking Alliance grundare och Head of Research Johan Johander redovisar unika hotellsiffror. Men det blir också en dragning av konjunkturläget i stort var Sverige är på väg. Det kanske låter en smula torrt, men våra utvärderingar vid tidigare event visar att denna programpunkt är seminariet mest värdefulla när kommer till ny värdefull kunskap. Benchmarking Alliance är den ledande aktören i Norden för att mäta och jämföra nyckeltal för hotell- och konferensanläggningar. 

 

Fler keynotes speakers och program för hearing annonseras inom kort. Men försäkra dig om en plats redan nu på regionens viktigaste mötesplats. Vår tillställning avslutas med en minigala med ett glas vin och något att äta.  

Travel News Wilhelmina Skoghpris

Priset delas ut i olika kategorier till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. Vinnarna kommer röstas fram av allmänheten, av näringen eller av Travel News beroende på kategori.

Bästa hotell för stora och små familjer och alla andra:

Bästa affärshotell:

Viktigaste motorer som driver turism:

Bästa mötesanläggning med övernattning:

Bästa  mötesanläggning utan övernattning:

Bästa hotell för romantik:

Bästa Spahotel:

Årets innovatör i reseindustrin:

De nominerade kommer att presenteras inom kort. 

TNBF Stockholm 24 april

TNBF Malmö 12 juni

TNBF Göteborg 11 september

 

 
Kontakt: marie.hemdal@travelnews.se

Ring gärna: +46767145033

Läs mer om Marie här.

 

Partners