Annons:

Annons:

BOKA BILJETT

Travel News Studio: Hotell 2020
När: Den 16 april 2020 kl 12-17
Var: Haymarket by Scandic, Stockholm City

Vart är hospitality-industrin på väg i Sverige och världen? Just nu projekteras det för minst 10 000 nya hotellrum runt om i Sverige. Samtidigt är rätt hotell på rätt strand den absolut viktigaste faktorn när vi bokar en charterresa. Hotellet har gått från att vara en säng för natten till att bli en del av en livsstilsmarkör. Visa mig ditt favorithotell och jag ska säga dig vem du är. Under en eftermiddag samlar Travel News makthavare och nyckelpersoner i hotellbranschen för en lägesrapport. Vad händer just nu och var är vi om tre år? Kommer TrevPar att ta över RevPar fullständigt? Kommer alla att checka in digitalt? Kommer Google att krossa OTA:erna? Och var är de nya hotellkonceptet som får Scandic och Nordic Choice att skaka i sina grundvalar?

Vårt event vänder sig till alla som arbetar med hotell i reseindustrin. Vårt mål är både att ge dig en guide till framtiden, men också konkreta tips om du hur du kan bli ännu mer effektiv i din digitala vardag i allas vår jakt på nya och mer lojala kunder.

Våra talare är följande:

Erik Nissen Johansen grundare av Stylt som ligger bakom hundratals hotellkoncept i Sverige bland annat Downtown Camper by Scandic, 25hours Das Tour i Düsseldorf och Niehku Mountain Villa i Riksgränsen. Vann nyligen UNESCO Prix Versailles i kategorin hotell design.

Johan Johander är grundare och ägare på Benchmark Alliance.
Varje morgon flödar det in siffror i Benchmarking Alliance servrar från över 1 500 företag, de flesta hotell. Där avslöjas obarmhärtigt hur affärerna gick i går: antal sålda rum, antal gäster, rumsintäkterna och de totala intäkterna när sidoverksamheter som restauranger, barer eller konferenser räknats in.
Under sitt föredrag analyserar Johans 2019 års siffror och berättar om utvecklingen på kort och lång sikt när det gäller RevPar och TrevPar.

Jonas Stenberg är vd och grundare av ESS Group, en av skandinaviens snabbast växande hotellkoncerner. ESS Group grundades i samband med förvärvet av Ystad Saltsjöbad. Året var 2007. Idag äger man bland annat Steam Hotel i Västerås, MJ:s i Malmö och Pigalle i Göteborg. Just nu bygger man ett Ellery Beach House på Lidingö som ska bli en ny destination.
Jonas kommer att prata om ESS groups resa och hur man skapar en destination.

Fler talare presenteras inom kort.

Kostnaden är 1 695 kr + moms och du får lunchtallrik med dryck, seminarium och after work med ett glas vin, öl eller alkoholfritt. Boka din biljett HÄR.

 

Program
12:00

Lunchtallrik, dryck och mingel

13:00

Seminarium del 1 - Moderator Viggo Cavling

14:50

Kort paus med kaffe

15:10

Seminarium del 2

16:45

After Work med vin, öl och alkoholfri dryck

Partners

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.