Annons:

​Solresor flyger med SAS och Norwegian i vinter

Sveriges femte största researrangör, Solresor, har nu slutit nya flygavtal och kommer att samarbeta med SAS och Norwegian, enligt ett pressmeddelande.

Primera Air, som flugit den största delen av Solresors charterprogram, begärdes i konkurs i början av oktober och det innebar att arbetet med att hitta nya samarbetspartners gick för högtryck.

– Sedan Primera Airs konkurs har vi arbetat hårt för att säkra nya flygningar till våra resenärer och det har nu burit frukt. Vi är stolta över att kunna presentera utökat samarbete med två riktigt bra flygbolag som levererar den högkvalitativa service som våra resenärer efterfrågar, säger Torbjörn Lehmann, Commercial Manager.

De nya avtalen gäller flyglösningar till flera av Kanarieöarna med avgångar från Göteborg med SAS och från Stockholm med Norwegian. För resenärerna från Sydsverige finns också flyglösningar från Köpenhamn med SAS och Norwegian helt klara och från Köpenhamn har Solresor ett samarbete med fler flygbolag.

– Norwegian kommer flyga till vårt största vinterresemål, La Palma och vi har också säkrat flyg till Gran Canaria, Teneriffa ochFuerteventura. De nya avtalen innebär att vi kan göra det vi är bäst på – att skicka glada resenärer på semester, säger Lehmann.

Solresor flyger hela vintern med SAS och Norwegian och förväntas skicka 30 000 resenärer på semester från oktober till april. Solresor har som enda researrangör i Sverige direktflyg till den vackra kanarieön La Palma. Norwegian flyger från Stockholm till Gran Canaria, Fuerteventura och Teneriffa. Från både Stockholm och Göteborg kommer Norwegian dessutom att flyga till La Palma. Från Göteborg flyger Solresor med SAS till Gran Canaria, Fuerteventura och Teneriffa. För de sydsvenska resenärerna har Solresor flyglösningar från Köpenhamn med SAS och Norwegian helt klara, men också ett samarbete med ett flertal andra flygbolag.

Kommentarer är stängda.