Annons:

Annons:

Flybe lägger ner – försäljningschefen lämnar

Flybe Nordic skulle bli den största regionala operatören i Norden. Nu lägger flygbolaget ner sin näst sista året runt-linje i Sverige och försäljningschefen lämnar sin post.

Flybe Nordic stänger inom kort sin linje mellan Bromma och Tallinn. I fortsättningen kommer flygbolaget bara att flyga en handfull inrikesrutter i Finland, Norrköping-Helsingfors och några få säsongslinjer till bland annat Gotland och Åland. Som konsekvens av detta beslut lämnar försäljningschefen Erik Lindholm bolaget. 
– Jag beklagar att jag måste meddela att Flybe har beslutat att stänga den direkta rutten mellan Stockholm-Bromma och Tallinn. Datumet för den sista flygningen är ännu inte bestämd, men det kommer att bli någon gång i mars eller april månad. Som en konsekvens till detta lämnar jag Flybe och min sista dag på kontoret är i dag den 31 januari, meddelade försäljningschef Erik Lindholm.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.