Annons:

Flyg väntade in man på väg till döende mor

United Airlines har skapat ömsinta rubriker i USA efter att de inväntade en man så att han hann ta farväl av sin döende mor.

Kerry Drake fick ett telefonsamtal av sin bror som meddelade att deras mor låg för döden. Han satte sig på första flyget från San Francisco till Lubbock, Texas – med mellanlandning i Houston. Men det första planet blev försenat. När han insåg att han höll på att missa dagens sista anslutning föll han i gråt. Kabinpersonalen kontaktade då det anslutande flyget och förklarade situationen och befälhavaren beslutade sig för att invänta Kerry Drake, som sen sprang sitt snabbaste mot gaten i Houston.

– När jag hade 20 meter kvar hörde jag personalen vid gaten säga ”Mr Drake, du är väntad”, säger han till CNN.

Markpersonalen såg dessutom till att bagaget kom ombord på det anslutande planet. Kerry blev överväldigad över hjälpen och omtanken och hann till slut fram till sin mors sjukbädd. Han vakade vid hennes sida hela natten.

– Vid ett tillfälle slog hon upp ögonen och jag tror att hon kände igen mig.

På morgonen dog modern. Kerry Drake hörde sedan av sig till flygbolaget för att försäkra sig om att besättningen, piloterna och bagagehanterarna som hjälpte honom fick veta hur tacksam han var.

Kommentarer är stängda.