Annons:

Annons:

Norwegian lanserar ny direktlinje till Krabi i Thailand

I vinter får skandinaver ytterligare en långlinjedestination i Thailand att resa till. I slutet av oktober börjar Norwegian flyga direkt till Krabi från Stockholm, Köpenhamn och Oslo med totalt sex avgångar i veckan.

Thailand fortsätter att vara ett av skandinavernas favoritresmål med ungefär 350 000 svenska resenärer varje år. Sedan tidigare flyger Norwegian direkt till Bangkok och med den nya destinationen Krabi erbjuder bolaget totalt 15 avgångar i veckan till Thailand under vinterhalvåret. Bangkok är en åretruntlinje medan Krabi är en vinterlinje. Krabi ligger 90 mil söder om Bangkok och är omtalad för sina vackra omgivningar och kritvita stränder.

– Det finns ett stort intresse bland skandinaver att resa till Thailand och det är därför glädjande att kunna erbjuda ytterligare en direktlinje dit. Med Krabi får våra resenärer ännu större valmöjligheter och kan till exempel flyga till Bangkok på utresan och hem från Krabi för att kombinera storstad med strandliv. Vi ser fram emot att välkomna resenärer ombord, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

 15 avgångar i veckan till Thailand i vinter

De nya direktflygen till Krabi ersätter de tidigare kommunicerade utökningarna till Bangkok. Det innebär att Norwegian under vinterprogrammet kommer att ha nio direktflyg i veckan till Bangkok och sex direktflyg i veckan till Krabi från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.

En kommentar

  1. Ella: Jag förstår inte hur man kan resa till en militärdiktatur. Branschen borde ta ett ansvar och bojkotta liknande länder.
Detur söker Nordic Sales Director
Sista ansökningsdag:
26 februari 2020