Annons:

Annons:

Nu kommer superlyxsviten till Sverige

Qatar Airways extremt lyxiga Qsuite är något utöver det vanliga och har branschens första dubbelsäng. Från den 28 oktober kommer den att finnas på fygbolagets rutt mellan Stockholm och Doha.

– Ända sen lanseringen har Qsuite fått en enorm uppmärksamhet globalt och vi är glada att nu få introducera denna revolutionerande produkt för vår rutt till och från Stockholm. Med Qsuite har vi verkligen omdefinierat affärs- och lyxresor och vi är säkra på att denna anpassningsbara och personliga produkt kommer att vara ett välkommet tillskott för svenska resenärer, säger Christian Deresjö, Nordenchef Qatar Airways.

Borttagbara paneler gör att passagerare i angränsade platser kan skapa sitt eget privata rum. De justerbara panelerna och rörliga TV-skärmarna vid de fyra mittensätena gör det möjligt för kollegor, vänner och familjer som reser tillsammans att förvandla sitt utrymme till en privat svit, så att de kan arbeta, äta och umgås tillsammans.

Qsuite är för närvarande tillgängligt som ett alternativ på Qatar Airways flygplan Boeing 777-300ER, Airbus A350-900 och A350-1000. Expanderingen till Stockholm följer lanseringen av produkten till ett antal andra destinationer runt om i världen, inklusive London, Paris, New York, Chicago, Shanghai och Canberra.

Vad kostar då kalaset?

Det finns inte ett entydigt svar på den frågan eftersokm flygbiljettspriserna styrs av utbud och efterfrågan, men här är ett prisexempel: En resa från Stockholm till Singapore, och tillbaka igen med Qsuite, avresa den 15 november och återresa den 22 november skulle landa på 23 337 kronor uppskattningsvis.

En kommentar

  1. Lars: Äntligen!

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.