Annons:

SAS öppnar ny linje till Spanien

Från och med 29 februari 2020 flyger SAS till Sevilla, i Spanien, från Stockholm Arlanda. Den nya direktrutten till Andalusiens huvudstad kommer att flygas på lördagar fram till den 16 maj, enligt ett pressmeddelande.

Den nya säsongsanpassade flygrutten ökar tillgängligheten och gör det enklare för nordbor att njuta av södra Spaniens behagliga klimat i landets fjärde största stad, Sevilla.

– Vi är glada över att kunna erbjuda ytterligare en ny flyglinje till Spanien, som är ett uppskattat och populärt resmål. Sevilla är en destination med en fascinerande historia och ger nya möjligheter för våra resenärer att upptäcka Andalusien, säger Karl Sandlund, EVP Commercial.

Staden Sevilla är känd för bland annat sin gotiska katedral, flamencon och slottet El Alcazar. I området kring Sevilla finns fina möjligheter att spela golf året runt tack vare medelhavsklimatet. I närheten finns kustområden som Cadiz och Huelva med långsträckta stränder för bad och vattensport.

SAS kommer att flyga rutten till Sevilla med nya Airbus 320neo-plan, som är bland de tystaste och mest bränslesnåla på marknaden.

Sevilla blir SAS sjätte destination i Spanien från Sverige, efter Alicante, Barcelona, Gran Canaria, Palma de Mallorca och Malaga.

Biljetterna släpps till försäljning den 12 september.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024