Annons:

Trögstartat för SAS: ”Efterfrågan är obefintlig”

I morgon inleder SAS extraflighter till London och snart går det att boka resor till New York. Men några kunder verkar inte synas till. – Efterfrågan på resor är fortsatt obefintlig, säger SAS presschef Freja Annamatz till SvD Näringsliv. Annamatz varnar också de som faktiskt bokar flygresor för att de kanske inte kommer iväg – SAS ställer in om det inte går att resa på grund av till exempel fortsatta restriktioner.

Enligt bolaget får dock den som bokar vara beredd på att kanske inte komma iväg.

– Vi ställer in om det inte går att resa och meddelar i så fall det och ger möjlighet att boka om eller ansöka om återbetalning, säger SAS presschef Freja Annamatz.

6 kommentarer

  1. Erik: Fast ingen som är sina sinnens fulla bruk åker väl till USA just nu?!. Det är ju inte direkt lockande med en weekend i NYC när typ halva befolkningen i USA är smittade och NYC ligger i topp gällande både smittade och döda
  2. Moa: Tror ingen vill sitta på ett flyg i xx-antal timmar utan vare sig mat eller kuddar och filt. Eftersom SAS nu upphör med den "lyxen"
  3. Maria: Det ligger en UD avrådan samt så har USA stängda gränser, vem förväntar sig SAS ska boka en flygresa?
  4. Mats: Det finns ju en hel del Svenskar bosatta i USA som skulle behöva åka till Sverige i sommar och sedan tillbaka till USA. USA's gränser är inte stängda för dom som är bosatta här. Mycket krångligt i nuläget med inga direktflyg. Om det sedan räcker som kundunderlag är ju en stor fråga
  5. Stefan: Gäller ju iofs bara resor inom Europa om du söker info på relevant ställe..
  6. Gerhard Pettersson: Har inga problem med resa eller flyga. Men det har inte gått ut någon direkt information eller reklam att flyget har börjat flyga igen. Undrar när ekonomin är i botten och folket börjar lida av svält och and stora problem i världen som är mycket värre än denna hysteri. Ska alla börja klaga på dessa problem då?. Det dör folk på jorden men ni skriver precis som att helt plötsligt är människor odödliga ?. Det dör 6000 barn i diarré varje dag under 5 år. Någon som viftar med röd flagga hjälp? Nej nej Eftersom det inte berör den rika världen. Lev normalt och de som är i riskzonen håll er ifrån resan. Normalt som alla människor skulle göra även under vinter influensan.