Annons:

TUI Nederländerna flyger till Scandinavian Mountains Airport i vinter

TUI Nederländerna lanserar i dagarna en ny internationell flyglinje till Scandinavian Mountains Airport kommande vintersäsong. TUI kommer att trafikera linjen varje vecka från Schiphol flygplatsen under perioden 23 december 2023 till 16 mars 2024. Resenärerna kan boka färdigpaketerade resor eller separata flygbiljetter. Både paket och flygbiljetter finns bokningsbara redan nu hos arrangören, enligt ett pressmeddelande.

“Det är precis det här flygplatsen är byggd för. Att göra vår destination mer lättillgänglig för långväga internationella besökare”

– Vi har arbetat intensivt med detta under lång tid och det är skönt att nu kunna berätta om vårt kommande samarbete inför vintern. TUI är branschens största aktör och vi ser detta som starten på ett samarbete som kommer växa över tid. Jag tänker då speciellt på England och Tyskland. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Det är precis det här flygplatsen är byggd för. Att göra vår destination mer lättillgänglig för långväga internationella besökare. Samarbetet med TUI i Nederländerna är ett viktigt steg för oss och det sätter oss verkligen på kartan som ett bra alternativ till andra vintersportorter. Fortsätter Gunnar Lenman.

– Det är jätteroligt att vi får hit fler holländare. Jag vet att de sätter stort värde på vår unika snögaranti från mitten av december till säsongens slut. De uppskattar också vår höga servicenivå, lättillgängliga natur, mångfalden av skidåkning, aktiviteter och breda restaurangutbud. Säger Anders Bjernulf, vd på Destination Sälenfjällen.

– Vi på TUI är verkligen glada att kunna lansera ännu en toppdestination för vinter- och snöaktiviteter i hjärtat av Skandinavien. Sälen och Trysil har så mycket att erbjuda våra kunder. Perfekta snöförhållanden, en excellent infrastruktur och den svenska gästfriheten gör Sälen/Trysil till en svårslagen destination. Vi ser fram emot många år av givande samarbete. Säger Martijn van der Ploeg, Head of Markets Overland & Cities, Markets Product Accommodation Only

En kommentar

  1. Flygkungen: Kanske ser de att en billig krona höjer attraktionen för skidsemester i Sverige.