Annons:

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Travel News Business Forum Göteborg

9 september 15:0019:00

Travel News Business Forum är ett regionalt event för dig som arbetar med turism, hotell, möten, event och resor. Genom att ha alla beslutsfattare i besöksnäringen under samma tak en eftermiddag och kväll vill vi lägga grunden för ökad omsättning och bättre lönsamhet i besöksnäringen. Vår näring är en Sveriges basindustrier, kunskapen om detta är alldeles för låg. Det måste vi förändra.

Det är nu fjärde året som vi kör Travel News Business Forum. Vi har fram till nu gjort 12 event och haft drygt 1200 besökare. Våra utvärderingar visar att vi blir allt bättre på att skapa relevant innehåll och bra möten. Men vi är bara i början. Vårt mål är att Travel News Business Forum ska bli ett lika starkt event som DI:s Gasellen. En självklart institution i svenskt näringsliv och grundbulten i reseindustrin i Sverige. Travel News Business Forum är en mötesplats 360 grader, en mässa, workshops, seminarier. Vårt event avslutas med en prisutdelning och mingel.

Årets tema är reseindustrins starka ställning i en orolig tid. Trots tuffa ekonomiska villkor för det svenska folket och krig och konflikter i vår omvärld ökar intresset för resor och upplevelser. Reseindustrin går mot konjunkturen och många aktörer redovisar fler gäster, ökad omsättning och god vinst. Det är förstås glädjande, men ofta från nivåer som skrattretande låga om vi jämför med många andra näringar.

Travel News Business Forum vill rikta strålkastaren mot de bästa och bygga en kultur med mer fokus på hårda nyckeltal och mindre fokus på hygge och trivsel. Många pratar om hållbarhet, men utan god lönsamhet finns det inget utrymme för de investeringar som krävs för att nå mindre utsläpp och den gröna omställningen.

Pssst…är du intresserad av att bli vår partner? Klicka här.

Moderator: Viggo Cavling

Viggo Cavling är chefredaktör för Travel News sedan februari 2018. Han har tidigare varit chefredaktör affärstidningen Resumé och verksam inom media sedan tidigt 90-tal. Med stor energi och mycket humor leder han dagen och kvällen på Travel News Business Forum.

Detaljer

Datum:
9 september
Tid:
15:00–19:00

Plats

Scandic Crown, Göteborg