Annons:

Annons:

WTM London 2020 kör endast digitalt i år

En av världens största resemässor World Travel Market London 2020 har bestämt sig för att bara köra digitalt i år. Det är första gången på 40 år som det inte blir en fysisk mässa. WTM Virtual kommer att äga rum från 9-11 november.

Det är fortsatta reserestriktioner, införande av krav på karantän och lokala avstängningar över hela Europa som har lett fram till dagens beslut-

WTM Londons seniordirektör Simon Press säger i media: ”Tyvärr blir det i år första gången sedan vi lanserade WTM London 1980 som det inte kommer att bli ett live-evenemang. Vi har arbetat outtröttligt för att organisera en fysisk mässa, men det ökande antalet restriktioner och osäkerheten runt om i världen gör att det blir opraktiskt för många utländska besökare att delta  på plats. Dessutom kvarstår osäkerhet huruvida konferenser tillåts äga rum i Storbritannien – den officiella tidsfristen för detta beslut är den 1 oktober.”

WTM Virtual kommer att äga rum från 9-11 november.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.