Annons:

De nominerade till bästa mötesanläggning med övernattning i Sydvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin bästa mötesanläggning med övernattning i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.
Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Bästa mötesanläggning med övernattning

Kategori: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

Nominerade: 

Flädie Mat och Vingård 

Bakad sparris, tataki och vaniljconsommé är bara några av de specialiteter som vi finner på menyn. Flädie Mat och Vingård är en sommardröm 15 km norr om Malmö. Här står säsongens råvaror, vin och du och din arbetsgrupp helt i fokus. I den lugna vingårdsmiljön har gruppen tid att rå om varandra samtidigt som inspirationen flödar. Om du dessutom vill vakna upp med utsikt över den böljande lundaslätten så tar Gårdshotellet emot dig med öppna armar. 

Clarion Hotel & Congress Malmö Live 

En unik mötesplats där både den nationella och internationella besökaren känner sig hemma efter någon minut i receptionen. Här kan företag och organisationer ha riktigt stora möten i perfekt anpassade lokaler. Genom hotellets suveräna läge har du nära till Malmös bästa restauranger och till stationen ett stenkast bort. Som om inte det vore nog så kan du på hotellet även njuta av en drink i skybaren hela 85 meter över havet samt smakessenser som en av världens mest framgångsrika kockar tagit fram. Vi gillar rummen som bjuder på en utsikt som slår det mesta. 

The Lodge Resort

Det finns inga berg på den skånska slätten, men det finns Romeleåsen som likt en mjuk våg höjer sig över landskapet. På toppen 167 meter över havet hittar vi detta hotell som är ledande när det kommer till avkopplande hotellupplevelser i Skåne. Elegant New England-inredning och en magisk utsikt gör att du vill stanna länge här. Även gastronomiskt spelar detta hotell i högsta ligan i Skåne. Här får du en magisk spaupplevelse mitt i naturen tillsammans med kollegorna. Brist på samtalsämnen lär det heller inte bli.  

Quality Hotel View 

På Quality Hotel View befinner du dig verkligen i händelsernas centrum. Du bor granne med Malmömässan, Percys arena och med krypavstånd till Skånes bästa köplada Emporia. Här finns dessutom hela 27 konferenslokaler och en total kapacitet för 1120 personer och du kan ordna allt från mässor till banketter. Vad kan egentligen gå fel på denna adress? Åtminstone inte ett riktigt lyckat konferensdygn tillsammans med kollegorna. Här är det lätt att få en bra view över hur verksamheten ska nå sitt nästa mål. 

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Kommentarer är stängda.