Annons:

Annons:

Lisette Jönsson är ny direktör på Radisson Blu Hotel i Malmö

Lisette Jönsson utnämns enligt ett pressmeddelande till ny General Manager för Malmös enda internationella hotell, Radisson Blu Hotel, Malmö. Lisette har stor erfarenhet och kunskap om både hotellbranschen och Malmö och nu är hon tillbaka i staden efter 4 år på andra sidan bron i Danmark.

“Att äntligen få komma hem till Malmö och arbeta i och för staden jag älskar, tillsammans med ett team av dedikerade kollegor är glädje och lycka på riktigt. Radisson Blu Hotel Malmö är ett hotell fyllt av potential”, säger Lisette Jönsson i ett pressmeddelande och fortsätter:  

“Jag lever efter devisen Vill man så kan man. Jag tror helhjärtat att allt är möjligt, det kan krävas hårt jobb men vill man något på riktigt så har man alla förutsättningar att lyckas. Med Radissons ‘Yes I Can’ service är det precis vad jag ser hos mina kollegor här på hotellet och jag ser fram emot att få lära känna dem och Radisson Hotel Group bättre.” 

Lisette Jönsson kommer senast från rollen som Director of Operations på Villa Copenhagen. Innan dess har hon bland annat varit med och öppnat Clarion Malmö Live och haft rollen som VD på Comfort Hotel i Helsingborg. Med närmare 20 år i hotellbranschen, som startade på Hotel Skansen i Båstad, vidare till lärorika år på Grand Hôtel i Stockholm och Tott Hotell Åre tar hon med sig en bred erfarenhet och många år som ledare in i rollen som VD på Radisson Blu Hotel i Malmö. 

”Vi är glada att välkomna Lisette tilbaka till Malmö. Med sin långa erfarenhet från branschen och hennes engagemang för att skapa minnesvärda stunder är vi övertygade om att hon kommer att uppnå bra resultat på vårt hotell i Malmö ”, säger Daniel Kraft, Regional Director Sweden för Radisson Hotel Group i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.