Annons:

Sam Holmberg tillbaka på Radisson Blu i Stockholm

Sam Holmberg, den mycket erfarna hotellchefen med flera år bakom sig på Radisson Hotel Group, är tillbaka som VD för två av Stockholms största hotell: Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre och Radisson Blu Royal Viking Hotel, enligt ett pressmeddelande.

”Det är med stor glädje vi hälsar Sam välkommen tillbaka som direktör för dessa framstående hotell. Med hans omfattande erfarenhet och starka meriter är vi övertygade om att Sam och hans team kommer att fortsätta att ge gästerna bästa möjliga upplevelser här i Stockholm”, säger Daniel Kraft, Regional Director Sverige på Radisson Hotel Group i ett pressmeddelande.

Sam har en bred erfarenhet som hotellchef med över 30 år i branschen. Han har haft flera olika tjänster inom hotellbranschen samt varit hotellchef och direktör för flera av Radisson Hotel Groups hotell. Han var med och öppnade Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre i 2011.

”För mig blir det ett kärt återseende till en fantastisk mötesanläggning och till två stora betydelsefulla hotell i hjärtat av Stockholm. Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre och Radisson Blu Royal Viking Hotel bildar en dynamisk trio som jag känner mig stolt att få ta mig an”, säger Sam Holmberg och fortsätter:  

”I en overklig tid med pandemin och dess restriktioner känns det mycket inspirerande att kunna komma tillbaka när det vänder och att få fortsätta på den inslagna vägen”.

Kommentarer är stängda.