Annons:

Annons:

Apollo lanserar semester i Sverige

I sommar är det många som fått ändra sina semesterplaner. Apollos fokus har alltid varit att skapa minnesvärda semesterupplevelser runt om i världen. Även inför den här sommaren pågår arbetet för fullt med att utveckla nya destinationer och i år har turen kommit till resmål i Skandinavien - och allra först ut är Sverige. Från och med idag och framåt lanserar Apollo en rad erbjudanden som ska hjälpa svenskar att semestra lokalt, hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. Det blir allt från lokala pärlor till familjehotell med sport, träning och aktiviteter för barn. Inom kort lanserar vi också vårt första nordiska Mondo Family-hotell som ligger naturskönt och direkt på stranden, men var är ännu hemligt, enligt ett pressmeddelande.

Idag släpper Apollo Sports sommarens nya sport- och träningskalender med lokal och regional träning på flera platser runt om i Sverige. Träningskalendern är fylld av både pass och heldagar med bland annat bootcamps, cykling, löpning, yoga, swimrun och gruppträning. Träningen arrangeras i Båstad, Eskilstuna, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Stockholm, Tylösand, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Åre och Öland. Kalendern uppdateras kontinuerligt och fler geografiska platser kommer att läggas till.

– I och med Apollo Sports framgång med att utveckla träningsresor ute i världen skulle vi förr eller senare ha tagit beslut om en etablering även i Skandinavien – och förr blev alltså redan sommaren 2020… Vi har de senaste åren arbetat strategiskt med att utveckla våra träningsresor, sporthotell och sportinstruktörer till att bli några av de bästa på marknaden. Med Apollo Sports och vårt eget hotellbrand –powered by Playitas har vi upplevt en stor utveckling i träningsresandet och vi ser en enorm efterfrågan. Denna vill vi vara med och möta även på hemmaplan nu när världen ser ut som den gör. Apollo Sports har ett långt samarbete med Sveriges Olympiska Kommitté och med detta i ryggen utlovar vi högkvalitativa träningsupplevelser runt om i Sverige, säger Nina Hornewall, Kommersiell direktör på Apollo i ett pressmeddelande.

All träning leds av Apollos utbildade träningsinstruktörer, utvalda samarbetspartners och träningsprofiler inom olika sporter. Träningen i sport- och träningskalendern följer samtliga direktiv från de svenska myndigheterna när det kommer till avstånd, antal deltagare och hygien för att minimera riskerna för smittspridning och inledningsvis sker all träning utomhus och utan redskap.

– Aktiv semester med vänner eller familj har aldrig varit så populärt som idag. I vår bokningsstatistik har vi kunnat se hur träningsresandet nästan fördubblats de tre senaste åren och vår kundnöjdhet är riktigt hög. Vi har massvis med kompetens och träningsglöd samlad inom Apollo och våra duktiga träningsinstruktörer bara längtar efter att få komma igång och träffa våra kunder igen så det känns fantastiskt att vi nu kan lansera träning på hemmaplan, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo i ett pressmeddelande.

Apollo följer alltid utrikesdepartementets rekommendationer och reser därmed inte utomlands så länge avrådan ligger – i dagsläget till och med den 15 juni. 

7 kommentarer

  1. Agnes: Detta välkomnas! Bravo Apollo. Svara
  2. Per Malmfors: Kul initiativ, hoppas det går bra. Svara
  3. Linda: Antar att Apollo inte heller uppmanar till resande mellan orter för resenärer så länge FHM avråder från icke-nödvändiga resor inom Sverige :) Lätt att glömma, men det är faktiskt inte säkert att vi kommer kunna (få) resa i sommar ens inom landet... Men det är klart, bor man i samma region som ett Mondo hotell så kan man nyttja resepaketet om man i sommar inte behöver social distansering längre. Gillar satsningen! Svara
  4. Sara: Så himla bra! Ni är grymma med ert koncept o nu kan svenskarna stanna på hemmaplan och njuta av de många vackra pärlor vi har runt om i landet. Lycklig är jag som bor i en av orterna, Åre 🙌 men kommande år (kanske redan senare i år...) kan vi förhoppningsvis resa runt och både träna o uppleva på dessa olika fantastiska platser som finns i landet. Heja Apollo! Svara
  5. Elisabeth Nilsson: Det här går ju stick i stäv med regeringens politik om att inte tillåta sammankomster med över 50 personer. Alla idrottsarrangemang ställs in, se på Åhus Beach t.ex. Så nu ska Skåne och södra Sverige invaderas av turister???? Svara
  6. Marit: Tänk på att inte göra onödiga resor ut från din bostadsort enligt rekommendationerna. Coronaepedemin pågår över hela sommaren, den minskar nu i Stockholm men ökar till exempel i Västra Götaland, Bohuslän och andra regioner. Du som reser kan vara smittsam utan att ens märka det. Det kan leda till att du smittar någon som sedan får t ex livslånga andningsproblem och handikapp. Även unga människor smittas. Du vet inte själv hur du kommer påverkas eller påverka andra. Ca 25% av arbetande befolkning är smittspridare utan att veta om det. Stanna hemma så inte du sprider detta elände. Det är inte över. Svara
  7. Vera: Bravo Marit ,det värkar att du är bland dem smarta.Skall man inte resa ,så ska man inte resa inom Sverige heller. På den här setet smitar man ingen ,och själv blir man inte smitat heller. Det borde gälla framförallt människor mellan 20-50 års ålder som kann vara smitsama utan att dem märker.. Flesta av dom kann inte ,håla distansen. På Frölunda här i Västra Götaland är full av sådana människor ,specielt lördag ,söndag. Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

7 KOMMENTARER ÖPPNA

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.