Annons:

Annons:

Branäs storsatsar inför säsongen – ny nedfart och lift

Branäs i full gång med att förbereda årets nyheter. Till säsong 20/21 läggs mycket krut på området Mattesdalen som får sig ett rejält lyft med en helt ny nedfart och lift, enligt ett pressmeddelande.

– Det är ett populärt område, men det har kanske inte fått lika stor uppmärksamhet som resterande delar av anläggningen. Vi ser stor potential i Mattesdalen och med dessa nyheter kommer gästerna att ha allt som behövs för att kunna spendera hela dagen i området. Det finns åkning för hela familjen, säger Anders Kjällström, vd för Branäsgruppen i ett pressmeddelande.

Just att göra området mer tillgängligt för alla familjemedlemmar, oavsett ålder och skicklighet, har varit det största syftet med projektet. Förutom en ny blå nedfart och släplift kommer det dessutom att finnas en pulkabacke, samt ett rullband för de yngsta besökarna som ska åka lift för första gången. Tillsammans med redan befintliga backar, park och sitt- och knappliftar kommer Mattesdalen erbjuda ett brett utbud av skidåkning och aktiviteter.

– För varje år som går försöker vi hitta nya sätt att förbättra anläggningen för målgruppen. I år har vi fått prioritera satsningarna mer än någonsin, då vi precis som alla andra har påverkats av Covid-19. Därför känns det fantastiskt att vi ändå kan göra den här storsatsningen på Mattesdalen.

Sedan tidigare står det även klart att det nya boendet Bävertorget kommer att stå klart till säsong 20/21.

Skidor

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.