Annons:

Annons:

Glädjebesked för Bromma flygplats – Bra blir kvar

Flygbolaget Bra blir kvar på Bromma flygplats och siktar på att vara uppe i luften igen den 12 maj. Det säger bolagets ägare Per G. Braathen till DI.

Flygbolaget har tidigare haft planer på att flytta till Arlanda men måndagens besked kan innebära räddningen för Bromma flygplats, som nästan bara trafikeras av Bra.

–Hade det funnits möjligheter att flytta till Arlanda hade vi gjort det, men de finns inte, säger Braathen.

Enligt Braathen har bolaget inte fått de slottider på Arlanda som man önskat samtidigt som det från politiskt håll inte har kommit några signaler om att Bromma ska stängas.

13 kommentarer

 1. Johan Magnus Eriksson Aeroflot Russian Airlines: Ett både efterlängtat och uppskattat besked, speciellt i dessa tider! Grattis, önskar BRA, deras ledning och personal ALL varmt lycka till, ni har saknats!✈️👍
 2. Anna: Välkommen tillbaka, BRA! Vi behöver er!!
 3. Gerald Amoudruz - World of Destinations: Sååå som vi längtar!
 4. Henrik Johansson: Längtar att åter se BRA i luften och flyga över mig i Gamla stan igen. Underbart är nära! ✈️
 5. Nina Widtskiöld, NW Production: Vilken bra nyhet!
 6. Mats Vahlsten, Stureplans Resor: Härligt, vi och våra kunder längtar tills allt återgår till det normala och att ni är i luften igen!
 7. Gus: BMA behövs, i första hand som en avlastning av ARN av mindre flygplan. Sthlm stads intresse av bostadsbyggande måste stå tillbaka för behovet av en flygplats för mindre flygplan i Storstockholms området.
 8. International Airline support (Ltd): Bromma är Stockholms riktiga flygplats. Arlanda ligger nästan 20 mil fel (10 på marken, 10 i luften) om du skall söderut. Synd att den inte klarar wide-body maskiner. Välkommen tillbaka BRA.
 9. Hans Johansson / BRA: Vi ser väldigt mycket fram emot att få önska er alla (och givetvis även era kunder) välkomna ombord igen! Nu blir det BRA snart igen, och Bromma ligger (som vanligt) bättre till! 😉
 10. Charlie Lagerberg: BRA där!
 11. Marcus Andersson, Ticket.se: Härliga nyheter från vårt kära systerbolag BRA! Ni är saknade!
 12. Tim: Likväl har ju Swedavia sagt att de vill stänga pga bristande lönsamhet. Hur ska BRA då kunna vara kvar? Höjd flygplatsavgifter och höjda biljettpriser lär ju knappast leda till att passagerarna kommer tillbaka i några större mängder
 13. Tommy Bergman: Välkommen till baka till Bromma flygplats flyg vidare ut till andra flygplatser i Sverige lycka till med era maskiner upp i luften med er jag önskar er lycka till med flygande . Hade det bra Önskar flygbolaget BRA.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.