Annons:

Annons:

High Chaparral öppnar den 22 maj 2021

Lördagen den 22 maj nästa år öppnar High Chaparral dörrarna till sommarsäsongen 2021. Vilda västern-parken fortsätter att utveckla varumärkets Bli en del av äventyret som banade väg för nöjda besökare under den gångna sommaren, enligt ett pressmeddelande.

Sommarsäsongen 2020 präglades av covid-19 och High Chaparral förbereder nu för en liknande sommar med fortsatta restriktioner.

För att hitta en hållbar lösning för besökare, personal och hästar gjorde High Chaparral i somras en omfattande omställning då shower ersattes av interaktiva aktiviteter med parkens många vilda västern-karaktärer. En omställning som bidrog till att High Chaparral igår mottog Stora Turismpriset 2020 och som parken nu bygger vidare på.

Fokusområden i planeringsarbetet inför sommarsäsongen är bland annat att ytterligare minimera köbildning och samtidigt öka spridningen av besökare i parken.

– Inför sommaren 2020 var vi tydliga med att möjligheten att öppna kom med ett stort ansvar. Att hela vår verksamhet skulle följa rådande restriktioner och lagar, och utforma nödvändiga åtgärder utifrån dem. Vi har tagit med oss våra erfarenheter och den positiva respons vi fick från våra besökare, och arbetar nu med att vidareutveckla våra åtgärder kopplade till covid-19, säger Mathias Bergendahl, VD för High Chaparral i ett pressmeddelande.

Sommaren 2020 besökte 117 000 besökare High Chaparral, 73 procent av besöksantalet 2019.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.