Annons:

Annons:

Så ska Liseberg undvika biljettkaos vid Halloween

Den 2 oktober öppnar årets Halloweensäsong på Liseberg, men redan idag kl 13.00 släpps biljetterna. För att undvika långa väntetider likt de som inträffade i våras när biljetterna till sommarsäsongen släpptes har en rad försiktighetsåtgärder vidtagits, enligt ett pressmeddelande.

Idag kl 13.00 släpps biljetterna till Halloween på Liseberg som öppnar den 2 oktober. Precis som under sommarsäsongen är det enbart förköp som gäller för den som vill besöka nöjesparken. Cirka 10 000 biljetter kommer att släppas till försäljning per dag och det är först till kvarn som gäller även nu.

– Vi räknar med att det kommer bli hårt tryck och slutsålt även under stora delar av Halloween, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg i ett pressmeddelande.

Enda undantaget från först till kvarn-principen är de gäster som fick sina september besökt återköpta. Dessa gäster har fått möjlighet att före alla andra boka sitt besök.

– Det är en drastisk åtgärd att köpa tillbaka biljetter och vi ville inte riskera att de gäster som drabbades skulle bli utan biljetter under Halloween, säger Robert Arvidsson, kommersiell chef.

När biljetterna till sommarsäsongen släpptes blev trycket på Lisebergs hemsida så högt att sajten låg nere i perioder, med långa väntetider som resultat. Efter en tillfällig stängning av försäljningen kunde e-handeln öppna igen, bland annat med ett nytt kö-system.

Utöver de biljetter som släpps online kommer årskort- och Guldpass-innehavarna, som under sommarsäsongen inte kunde använda sitt årskort, nu att välkomnas tillbaka.

– Alla som tidigare köpt ett årskort kommer nu att kunna börja använda det. Däremot kommer vi i nuläget inte att öppna någon ny försäljning av årskort under Halloween, säger Robert Arvidsson i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.