Annons:

Annons:

Tufft för Liseberg efter FHM:s beslut: ”Får förhålla oss”

Efter att Folkhälsomyndigheten i dag förlängt restriktionerna till och med den 17 maj kommer inte Liseberg kunna öppna för gäster som planerat. Det skriver GP.

Det är andra gången på drygt en månad som nöjesparken har fått skjuta på öppningen till följd av restriktioner – något som gör vd Andreas Andersen frustrerad men inte förvånad.

– Nu får vi planera så flexibelt det bara går och förhålla oss till det här, säger han till tidningen.

Enligt Andersen gör det också att sommaranställningarna påverkas. Dessutom kan det sätta Lisebergs ekonomi i gung när restriktionerna ligger kvar så nära högsäsong, säger han vidare.

En kommentar

  1. Lena: Detta är ett resultat av FHM och regeringens strategi. Allt kommer ta längre tid i Sverige att öppna upp och Tegnell vill ej köra tester som de gör i många andra länder då näringslivet i vissa sektorer inte klarar mer ... Det är dags för Magdalena A att kliva fram och förlänga permitteringsstödet om de ej vill se massuppsägningar. Svara

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Inca Tours söker biljettör
Sista ansökningsdag:
21 maj 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.