Annons:

Annons:

BILDEXTRA: Så blir ESS-groups nya hotell JIMMY’Z

Göteborgs nya city-resort-destination med sin karakteristiska fasad växer ur byggnaden redan innan öppning. Byggnaden Kineum är ett samarbete mellan NCC som byggherre, Platzer som fastighetsägare och ESS Group som hotelloperatör. Nu startar de ytterligare ett gemensamt projekt – bygget av en meeting & event konsertsal på över 500 kvadratmeter. Det blir också en takterrass och pool på taket av tillbyggnaden, enligt ett pressmeddelande.

”Vi har redan från start haft en uttalad ambition om att skapa en destination där våra gäster kan stanna i 48H och lämna oss med samma känsla man kan få när man reser ifrån en storstad, att man inte hunnit se allt och måste tillbaka. Därför har vi hela tiden haft ett högt fokus på upplevelseutbudet i huset och med den stora meeting & eventsalen känns destinationen komplett. Nu kan vi även erbjuda en unik upplevelse även för stora mötesgrupper. På helgerna får vi en härlig musikteaterscen och möjligheten att göra vår variant på den ultimata bioupplevelsen. Dessutom ger vi våra gäster och alla göteborgare ytterligare en fantastisk takterrass mitt i stadskärnan”, berättar Jimmy Olsson VD för JIMMY’Z.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Travel Consultant till Winberg Travel
Sista ansökningsdag:
5 november 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.