Annons:

Annons:

Fjällen forever: Ny kampanj av fjälldestinationerna

Tillsammans startar destinationsbolagen i Vemdalen, Funäsfjällen och Lofsdalen kampanjen “Fjällen forever” - ett digitalt löfte för att ta hand om fjällen. Turismnäringen i Härjedalen förväntar sig många besökare i sommar och tanken med kampanjen är att destinationerna ska förmedla budskapet till kunderna om hur man bör bete sig för att bidra till en mer hållbar fjällvärld. Detta enligt ett pressmeddelande från Destination Lofsdalen och de andra berörda destinationsbolagen.

– Tillsammans bär vi ett stort ansvar för fjällen och dess framtid, samtidigt vill vi uppmuntra till fler besökare. Med kampanjen Fjällen forever har vi undvikit pekpinnar och avser istället att informera gästen hur den ska bete sig hållbart på fjället, säger Anna Hansson, vd för Destination Vemdalen.

En skräpplockningsturné, i regi av företaget Ploggas grundare Erik Ahlström, kommer också att äga rum med start i Lofsdalen.

Kommentarer är stängda.

STRICCT TRAVEL expanderar!
Sista ansökningsdag:
8 oktober 2021
På nytt jobb

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.